Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Focus

1.0 Trend Edition | navigatie | parkeersensoren

Prijs
10.950
Vakgarage Heinneman
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Onderscheidende opties
Optiepakketten
Optiepakket:Technologie-pakket
  • Armsteun voor
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Navigatiesysteem
  • Parkeersensor achter
  • Spraakbediening
Exterieur
Infotainment
Interieur
Milieu
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Deze fraaie FORD FOCUS heeft een hoop zaken die het rijden veraangenamen. De 100pk sterke motor waarmee Ford een aantal keren in de prijzen viel, cruise control, parkeersensoren, en een navigatiesysteem. De koninklijke kleur en de lichtmetalen velgen geven hem een chique uitstraling.

Deze auto wordt geleverd met BOVAG GARANTIE. De prijs is zonder het door onze klanten gewaardeerde servicepakket van € 495,- Kiest u voor dit pakket, dan leveren wij uw "nieuwe" auto af inclusief een onderhoudsbeurt (volgens schema) inclusief minimaal 1 jaar geldige APK, een aircoservice voor een optimaal werkende airco,1/2 tank brandstof voor de eerste kilometers en een jaar lang pechhulp in Europa. Kortom uw auto wordt afgeleverd zoals past bij de kwaliteit van Vakgarage Heinneman.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions